Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Dél-Alföld
     Bács-Kiskun
     Baranya
     Békés
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Csongrád
     Fejér
     Győr-Moson-Sopron
     Hajdú-Bihar
     Heves
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Nógrád
     Pest
     Szabolcs-Szatmár-Bereg
     Tolna
     Vas
     Veszprém
     Zala

Dél-Dunántúl
     Baranya
     Somogy
     Tolna
     Zala

Észak-Alföld
     Hajdú-Bihar
     Heves
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Észak-Magyarország
     Borsod-Abauj-Zemplén
     Hajdú-Bihar
     Heves
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Nógrád
     Szabolcs-Szatmár-Bereg

Közép-Dunántúl
     Baranya
     Fejér
     Hajdú-Bihar
     Komárom-Esztergom
     Veszprém

Közép-Magyarország
     Fejér
     Hajdú-Bihar
     Heves
     Jász-Nagykun-Szolnok
     Pest

Nyugat-Dunántúl
     Baranya
     Fejér
     Győr-Moson-Sopron
     Nincs megadva
     Nógrád
     Somogy
     Tolna
     Vas
     Veszprém
     Zala
 Foglalás és ajánlatkérés 

Völgykapu Vendégház-Abaújkér
Cím: 3882 Abaújkér, Völgykapu út 1.Email: info@volgykapu.hu
Web: www.volgykapu.huTelefon: 06 20 981 6005, 06 20 235 8455

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A Zemplén-hegység erdő borította völgyében, Miskolctól ötven kilométerre, Észak-Magyarország egyik legbékésebb kirándulóhelyén, az Aranyosi-völgyben várja vendégeit a Völgykapu Oktatási Központ és Vendégház. A Vendégház a Zempléni Tájvédelmi Körzet ölelésében, a tokaji történelmi borvidék területén fekszik, ahol kellemes klíma és varázslatos erdő kínál pihenést és feltöltődést az erre vágyóknak. Ha el szeretne képzelni néhány napot sorban állás, idegeskedés, mobiltelefon, számítógép nélkül, nálunk jó helyen jár…A Vendégház épületét a kő és fa harmóniájára épülő stílus jellemzi, a hely patináját az épületet ölelő sziklafalak és a fölé magasodó erdő látványa teszi egyedivé. Az épített környezet részeként a vendégek nyugodt tartózkodását zárt, őrzött parkoló biztosítja. A Völgykapu Oktatási Központ és Vendégház mindenekelőtt csoportos oktatások lebonyolítására alkalmas. Egyformán kiváló környezetet biztosít vállalati értekezletek, csoportépítő tréningek, évfordulós események, kihelyezett ülések megszervezésére. A különböző társas helyiségek a plenáris és a fakultatív programok csoportméretekhez igazodó lebonyolításához ideális helyszínt nyújtanak, épp így baráti, családi rendezvényekhez. Az üzleti célból érkező partnerek nyugodt környezetben, jól felszerelt konferenciatermünkben tarthatnak előadásokat, megbeszéléseket, tanfolyamokat, üzleti tárgyalásokat. Vendégeink az aktív időtöltés után kellemes körülmények között pihenhetik ki fáradalmaikat éttermünkben és az emeleti szobákban. A nyugodt pihenést fürdőszobás, kétágyas szobákkal és apartmanokkal, azokban egyedi stílusú szobaberendezéssel biztosítjuk vendégeinknek. A saját komplexumkon belül található wellnes használata mellett további szabadidős elfoglaltságot javasolhatunk: bortúrák szervezése (Tokaji történelmi borvidék) Erdei séták (országos Kék Túra útvonal) Boldogkő vára a kőtenger megtekintése, horgászat (Hernád folyó), Simándy emlékház látogatása. A tágabb környezetben olyan szép városok nevezetességeit ismerhetik meg, mint Szerencs, Tokaj, Sárospatak, a szlovák határhoz közeli Kassa. Minderről részletek a menüpontok szerinti aloldalainkon találhatók. Kellemes olvasást – s ennek nyomán várjuk mihamarabb vendégeink körében. A Vendégházban egyedi gasztronómiai élmények várják vendégeinket helyi termékekből összeállított reggelik, hagyományos és zempléni tájjellegű ételek, házias ízek, vadspecialitások révén. A kellemes étkezéshez gönci barack- és tokaji törkölypálinkát, valamint természetesen kiváló tokaji borokat kínálunk. Az exkluzív programok egyikeként egyébként személyes (csoportos) környékbeli pincelátogatásra is mód nyílik.

Bemutatkozás

A Völgykapu Oktatási Központ és Vendégház mindenekelőtt csoportos oktatások lebonyolítására alkalmas. Egyformán kiváló környezetet biztosít vállalati értekezletek, csoportépítő tréningek, évfordulós események, kisebb létszámú esküvők, kihelyezett ülések megszervezésére. A különböző társas helyiségek a plenáris és a fakultatív programok csoportméretekhez igazodó lebonyolításához ideális helyszínt nyújtanak, de baráti, családi rendezvényeknek is meghitt feltételeket adnak. Az üzleti célból érkező partnerek nyugodt környezetben, jól felszerelt konferenciatermünkben tarthatnak előadásokat, megbeszéléseket, tanfolyamokat, üzleti tárgyalásokat.

Keresőszavak

Zemplén szállás, vendégház, Abaújkér, Borsod-abaúj-zemplén, bortúrák, vendéglátás, Észak-magyarország, tokaji bor, Zemplén-hegység, borkóstolás